Unite 7SECONDS

7SECONDS SHAMPOO 236ML

Fall in love in 7SECONDS. Denne shampoo er fuldstændig hvad du forventer.....faaantastisk! Forbered dig på en oplevelse for livet, og få sundt, glansfuldt og levende smukt hår. Den vil oven i købet beskytte dit hår mod UV-stråler, varmepåvirkninger og falmede hårfarver. Ellers andet? Nå ja, så er den selvfølgelig fri for sulfater, parabener og salte.

7SECONDS CONDITIONER 236ML

Forelsk dig i denne fugtighedsberigede conditioner, som er den perfekte makker til 7SECONDS Shampoo. Den tilfører masser af glans til håret, men beskytter også dit hår mod UV-stråler, varmepåvirkninger og falmede hårfarver. Og så er den selvfølgelig uden parabener og salte. #fallinlovein7SECONDS

7SECONDS DETANGLER 236ML

Med 7SECONDS vil du kunne stresse af, og dit hår vil føles i live igen. Den perfekte balance af protein og fugt nærer og styrker. 7SECONDS forsegler hårstrået og beskytter håret hele dagen. Et must til kemisk behandlet hår, samt som UV- og varmebeskyttelse.

7SECONDS BLOWOUT CRÉME 207ML

Blown Away in 7SECONDS!
7SECONDS BlowOut Crème blæser dig og dit hår omkuld! Produktet forlænger holdbarheden af din føntørring, ved at forhindre frizzy hår, men istedet efterlade det smukt, glat og glansfuldt. Din børste glider ubesværet gennem håret, beskytter og giver en langvarig finish. So go on, and blow on, and on, and on.

7SECONDS REFRESHER 89ML

Kan du forestille dig et friskt og rent hår på kun 7SECONDS? Så er det bare ud af døren og klar til dagens udfordringer!

Unite Boing

BOING SHAMPOO 236ML MOISTURE. BALANCE.

Renser blidt og genopretter pH-balancen
• Nærer og beskytter hvert enkelt hårstrå
• Genopliver og bevarer fugten i håret
• Til alle former for krøller
• Farvebevarende og forhindrer kruset hår

BOING CONDITIONER 236ML

• Bevarer fugten i håret
• Plejer og forstærker krøltegningen
• Til alle former for krøller
• Forhindrer kruset hår
• Indvirkningstid 3 minutter, skyl med
koldt vand for at forsegle hårstrået

BOING CURLING 236ML

Bløde, smukke krøller. Det er hvad du får, når du bruger “BOING”. Spændstige krøller, livlige krøller, store krøller, små krøller. De er altid bløde og levende, med lige præcis den rette mængde hold i håret.

BOING CURL LEAVE IN 236ML PREP. PROTECT. REFRESH.

• Gør håret medgørligt
• Med varme- og UV-beskyttelse
• 3 i 1 - pre-style, beskyttelse og re-style
• Bevarer fugten og forhindrer kruset hår
• Kan anvendes i både fugtigt og tørt hår
• Skal ikke skylles ud

BOING MOISTURE CURL CREAM 236ML QUENCH. CONTROL.

• Giver et let hold og bløde krøller
• Fugter intenst men fedter og klæber ikke
• Genopretter og definerer krøllerne
• Bevarer maksimal fugt i håret
• Holder udefra kommende fugt væk

Angel Helichrysum

Helichrysum Revitalizing Shampoo 800ml 400ml (Til tørt/skadet hår)

Professionel formuleret shampoo til det tørre, beskadiget eller kruset hår. Indeholder ekstrakt fra Helichrysum stoechas, samt vitamin A og E, dette gør at shampooen beskytter mod skader fra UVA og UVB stråler, samtidig med at den reparerer skader i hårstrået. Helichrysum ekstrakten trænger ind i hårstrået, og skaber en barriere, der reparerer tørt, farvet og kemisk behandlet hår, samtidig med at den genopretter hårets naturlige glans og elasticitet.

Helichrysum Revitalizing Conditioner 800ml 400ml (Til tørt/skadet hår)

Professionel formuleret conditioner til tørt, beskadiget eller kruset hår. Indeholder ekstrakt fra Helichrysum stoechas, samt vitamin A og E. Dette gør at conditioneren beskytter mod skader fra UVA og UVB stråler, samtidig med at den reparerer skader i hårstrået. Helichrysum ekstrakten trænger ind i hårstrået, og skaber en barriere, der reparerer tørt, farvet og kemisk behandlet hår, samtidig med at den genopretter hårets naturlige glans og elasticitet.

Helichrysum Pure Nourishing Hair Mask 500g

Denne maske er beriget med Helichrysum ekstrakt,der med sine antistatiske egenskaber effektivt afhjælper irritationer i hovedbunden, samtidig med at den forynger og giver nyt liv til beskadiget hår. Håret efterlades blødt, levende og klar til styling. Masken indeholder Shea butter, der trænger dybt ind i hårstrået og giver næring til håret, så det fremstår levende og sundt.

Helichrysum Shine Styling Wax100g

Lav alsidige frisurer med langvarigt hold og tydelig struktur på få sekunder. Velegnet til enhver form for hår. Du kan hurtigt skabe de fedeste frisurer og udtrykke dig selv hele dagen, med et sexet og fleksibelt hold.

Angel Orange Flower

Orange Flower Shining Color Shampoo 800ml 400ml (Til farvet hår)

Denne milde professionelle shampoo har fået tilføjet naturlige ingredienser med en særlig protein faktor. Specielt formuleret til det farvede hår for at undgå at hårfarven falmer. Beskytter håret mod skader fra sol og vand, og efterlader håret blødt, levende og glansfuldt.

Orange Flower Shining Color Conditioner 800ml 400ml (Til farvet hår)

Denne milde professionelle conditioner har fået tilføjet naturlige ingredienser med en særlig protein faktor. Specielt formuleret til det farvede hår for at undgå at hårfarven falmer. Beskytter håret mod skader fra sol og vand, og efterlader håret blødt, levende og glansfuldt.

Orange Flower Color Protect Hair Mask 500g

Indeholder olie fra orangeblomst og ekstrakt fra Pelargonium graveolens (storkenæb), der danner en beskyttende membran, der indkapsler hårfarven så håret fremstår skinnende og livligt. Specielt formuleret protein, der styrker håret indefra og beskytter håret mod at falme på grund af solens skadelige UVA og UVB stråler.